hero

STEM ugdymas kūrybiškai: STEM metodai kitų dalykų pamokose

STEM ugdymas kūrybiškai: STEM metodai kitų dalykų pamokose

2022-06-27

Prasidėjo registracija į Europos mokyklų tinklo akademijos naujus atviruosius internetinius kursus, kurie gali sudominti darželių pedagogus, mokytojus ir mokyklų vadovus. Šie kursai tinkami ikimokyklinio, pradinio ir vidurinio ugdymo įvairių dalykų pedagogams.

Nemokami mokymai „STEM ugdymas kūrybiškai: STEM metodai kitų dalykų pamokose“ (angl. STEM out of the box: a STEM approach to non-STEM subjects) prasidės nuo rugsėjo 12 d., o baigsis spalio 19 d. Keturių modulių kursai vyks anglų kalba.

Šiuose internetiniuose kursuose dalyvaujantys mokytojai sužinos, kaip integruoti STEM (gamtos mokslus, technologijas, inžineriją ir matematiką) į ne STEM (humanitarinių mokslų, menų, kalbos ir literatūros bei kitas) pamokas ir ugdyti mokslinius, matematinius, problemų sprendimo gebėjimus.

Diegdami šį mąstymo būdą jau ankstyvajame ugdyme auginame mūsų ateities lyderius. Mokytojai dalyvaudami mokymuose nagrinės STEM klasės veiklas ir idėjas. Kurso metu jie susipažins su reikalingais ištekliais ir STEM pamokų planų pavyzdžiais, sukurtais ir išbandytais kitų mokytojų.

Registruotis į mokymus čia galima jau dabar.

Kviečiame žiūrėti trumpą pristatomąjį mokymų vaizdo įrašą: