hero

Besiruošiant respublikiniams konkursams ,,Žiemos eskizai" ir ,,Garsų spalvos" bei tarptautiniam konkursui ,,Žydintys garsai"

Besiruošiant respublikiniams konkursams ,,Žiemos eskizai" ir ,,Garsų spalvos" bei tarptautiniam konkursui ,,Žydintys garsai"

Švenčionių rajono švietimo pagalbos tarnyba
2024-04-24
Lentupio g. 3, Švenčionys
Ilgalaikė programa „Besiruošiant respublikinam muzikos ir meno mokyklų XX-XXI amžiaus šiuolaikinės instrumentinės muzikos konkursui ,, Žiemos eskizai“, VIII respublikiniam antrojo muzikos instrumento ir pasirenkamojo vokalo konkursui-festivaliui „Garsų spalvos“, II tarptautiniam virtualiam įvairaus žanro jaunųjų atlikėjų konkursui ,,Žydintys garsai“. Programa skirta kanklių, smuiko, vokalo, fortepijono mokytojams, koncertmeisteriams, norintiems gilinti profesinę ir specialiąją kompetencijas. Dalyviai susipažins su metodine medžiaga, metodinėmis priemonėmis, padėsiančiomis mokant mokinius groti muzikos instrumentu. Koncertmeisteriai sužinos, koks didelis akompaniatorių vaidmuo yra instrumentų ir vokalo meninėje veikloje. Vokalo mokytojai susipažins su sveiko balso lavinimo metodika, turės galimybę susipažinti su Olandijos chorinės mokyklos klasikinio dainavimo mokymo metodikomis. Gilinsimės ir ieškosime sprendimo būdų sprendžiant pedagogų profesinio bendradarbiavimo problemas. Seminaro metu vyks atviros smuiko, kanklių, fortepijono, vokalo meistriškumo pamokos. Pamokos skirtos mokiniams ir jų pedagogams, ieškantiems, gilinantiems žinias, siekiantiems kokybiško, techniškai teisingo garso išgavimo savo mokomąjame dalyke. Dalyviai turės galimybę stebėti ir analizuoti mokytojo darbą su mokiniu, ieškoti sprendimų, kaip praturtinti pamoką, kad joje mokinys galėtų pasiekti kuo geresnių rezultatų.
Papildoma informacija
Savivaldybė Švenčionių r. sav.
Kitos sąlygos Mokamas
Nacionalinis Ne
Koordinatoriaus el. paštas bernataviciene.daiva@gmail.com
Koordinatoriaus tel. nr. 838751404
Renginio vieta