hero

Europos mokyklų tinklo akademija – mokytojų profesinio tobulėjimo centras

Europos mokyklų tinklo akademija – mokytojų profesinio tobulėjimo centras

2022-08-19

Europos mokyklų tinklo akademija (angl. European Schoolnet Academy) veikia jau aštuonerius metus. Šis vykdomas projektas kaip lobynas, kuriame gausu internetinių kursų mokytojams.

Projekto tikslas yra panaikinti profesinio tobulėjimo atotrūkį tarp mokytojų. Daugelis mokytojų nori įšmokti naujų įgūdžių: susipažinti su naujomis technologijomis, gerinti savo gebėjimą naudotis žiniasklaidos priemonėmis ir atrasti naujų švietimo praktikų. Mokytojo profesija reikalauja daug kūrybiškumo ir kompetencijos, todėl siūlomi nuotoliniai atvirieji kursai yra aktualūs ir tiesiogiai susiję su mokytojų poreikiais.

Bendradarbiavimas ir dalijimasis patirtimi yra svarbi Europos mokyklų tinklo akademijos mokymų dalis. Dalyvavimas platformos siūlomame kurse padeda susitikti su mokytojais iš viso pasaulio ir dalytis nauja ugdymo praktika.

Europos mokyklų tinklo akademija turi daugiau nei 75 atvirų internetinių kursų, 165 000 užsiregistravusiųjų ir 40 000 besimokančiųjų visoje Europoje. Mokymai vyksta anglų kalba ir yra nemokami.

Kiekvienais metais, prieš naujų mokslo metų pradžią, platformoje skelbiamas rudens katalogas. Jūsų laukia trys kursai: integruokite STEM į savo klasę, tobulinkite kodavimo įgūdžius arba sutelkite dėmesį į mokytojų ir mokyklų tinklų kūrimą ir tarpusavio mokymąsi.

Peržiūrėkite naujausią rudens mokymų kursų katalogą ir pasirinkite jums tinkamiausius mokymus. Su Europos mokyklų tinklo akademija žinios pasiekiamos vos vienu mygtuko paspaudimu!