hero

Lietuvos gyventojų genocido ir rezistencijos centras (LGGRTC) kviečia 5-12 klasių moksleivius dalyvauti nacionaliniame mokinių konkurse „Lietuvos kovų už laisvę ir netekčių istorija“!

Lietuvos gyventojų genocido ir rezistencijos centras (LGGRTC) kviečia 5-12 klasių moksleivius dalyvauti nacionaliniame mokinių konkurse „Lietuvos kovų už laisvę ir netekčių istorija“!

2023-10-25
Nacionalinė švietimo agentūra

Kviečiame 5-12 klasių moksleivius dalyvauti nacionaliniame mokinių konkurse „Lietuvos kovų už laisvę ir netekčių istorija“! Konkursas yra LGGRTC programos „Okupacijų istorija jaunimui“ dalis. Piešk, kurk rašinius, fotografuok, filmuok, grok, dainuok... Leisk pasireikšti savo kūrybiškumui, puoselėdamas Lietuvos laisvės kovų ir okupacijų istorijos atminimą!

Visą informaciją apie konkursą, konkurso nuostatus ir dalyvio anketą rasi čia: http://www.genocid.lt/centras/lt/720/c/. Daugiau informacijos elektroniniu paštu konkursas@genocid.lt ir telefonu 8 646 49830. 

DĖMESIO. Informacija mokytojams

 2023 m. lapkričio 30 d. 15 val. Lietuvos gyventojų genocido ir rezistencijos tyrimų centras kviečia mokytojus į nuotolinį seminarą–konsultaciją, skirtą aptarti nacionalinio mokinių konkurso „Lietuvos kovų už laisvę ir netekčių istorija“ patirtis, jo organizavimo klausimus, pasidalinti mintimis ir įžvalgomis dėl daugiau nei dvidešimt metų gausaus dalyvių skaičiaus sulaukiančio konkurso tolimesnės sklaidos, jo susiejimo su šių dienų pilietinio, kūrybinio ugdymo aktualijomis.

Numatoma renginio trukmė – iki 1 valandos. 

Registracijos į seminarą–konsultaciją nuoroda:  https://forms.office.com/e/jJ9Fare5by?origin=lprLink

Užsiregistravusiems dalyviams nuoroda į „Microsoft Teams“ aplinką bus atsiųsta į registruojantis nurodytą elektroninį paštą.

Daugiau informacijos: Dalia Narušienė, tel. 864649830, el. p. dalia.narusiene@genocid.lt.