hero

Projektas „Sveikata visus metus 2024“

Projektas „Sveikata visus metus 2024“

2024-02-01
Nacionalinė švietimo agentūra

Projektas „Sveikata visus metus 2024“ vykdomas LINEŠA  (Lietuvos neformaliojo švietimo agentūros) jau septintus metus iš eilės. Praėjusiais metais užsiregistravo 419 komandų (apie 1900 dalyvių) – tikimės, kad šiais metais sveikuolių gretos ženkliai padidės. Laukia ir pokyčiai – už pateiktus darbus galės balsuoti ne tik dalyviai, bet ir visi norintys.  

Projekto tikslas – padėti vaikams, mokiniams įgyti visapusišką sveikos gyvensenos sampratos suvokimą, išugdyti sveikatai naudingus gebėjimus, įpročius bei nuostatas, atsakomybę už savo ir kitų sveikatą, paskatinti juos rinktis sveiką gyvenimo būdą.  

Kaip ir kasmet, iš dalyvių organizatoriai tikisi unikalių darbų, kuriuose vaizduojama kaip jie supranta iššūkį, kokias siūlo idėjas.  

Pagrindiniai reikalavimai užduočių atlikimui:

  • Siūlomos užduočių atlikimo formos: fotoalbumai (renginių, švenčių akimirkos), piešiniai,  koliažai, užduočių sąsiuviniai, vaizdo klipai, gifai, reportažai ir kt.
  • Būtina nurodyti tikslų įstaigos pavadinimą ir pateikti minimalų veiklos aprašymą, darbo autorių ir vadovų vardus, pavardes, autorių amžių. 

Šiais metais dalyviai ir visuomenė galės balsuoti už geriausius darbus. Norime, kad kuo daugiau žmonių pamatytų su sveika gyvensena susijusias veiklas, pasidalinti gerąja patirtimi ir kitiems suteikti naujų minčių ir idėjų. 

O geriausių darbų autorių laukia puikūs organizatorių ir rėmėjų prizai!

Daugiau informacijos ir registracija čia.