hero

Schoolnet platformoje pradedama tinklalaidžių (angl. podcast) serija

Schoolnet platformoje pradedama tinklalaidžių (angl. podcast) serija

2024-05-16
Nacionalinė švietimo agentūra

Tinklalaidžių serijoje bus nagrinėjamos naujausios tendencijos ir geriausių praktikų pavyzdžiai aktualiomis temomis, susijusiomis su inovacijomis ir technologijomis švietime, vyks įžvalgios diskusijos ir ekspertų pasisakymai. Pirmoje ,,Laikas prie ekrano ir mobilieji telefonai mokykloje" bus nagrinėjamas sudėtingas  laiko prie ekrano poveikis vaikų gerovei ir mokymosi patirtims. Įžvalgių diskusijų su ekspertais ir pedagogais metu bus dalinamasi praktinėmis strategijomis, kaip efektyviai valdyti laiką prie ekrano ir vertinamas besikeičiantis technologijų vaidmuo švietime. Pirmą seriją galima rasti čia:

 http://www.eun.org/episode-1-european-schoolnet-podcast?p_p_id=56_INSTANCE_hfnsbHPdsU0J&p_p_lifecycle=0&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-1&p_p_col_count=1

Kitus vaizdo ir garso įrašus galima pasiekti adresu: https://bit.ly/EUN_Podcast, taip pat YouTube: https://www.youtube.com/@EuropeanSchoolnet/videos, Spotify: https://bit.ly/EuropeanSchoolnet_Podcast, Apple: https://apple.co/3we2fZT (garso) tinklalaidžių kanalais.