hero

Skaitmeninio ugdymo koordinatorių susitikime pristatytos atnaujintos mokymo priemonės

Skaitmeninio ugdymo koordinatorių susitikime pristatytos atnaujintos mokymo priemonės

2022-10-28
Nacionalinė švietimo agentūra

Siekiant padidinti skaitmeninių mokymo priemonių žinomumą ir jų naudojimą, mokyklos buvo kviestos paskirti už skaitmenines mokymo priemones savo mokyklose atsakingus asmenis. Spalio 27 dieną nuotoliniu būdu įvyko skaitmeninio ugdymo koordinatorių susitikimas, į kurį gausiai jungėsi švietimo ugdymo įstaigų atstovai.

Angelė Pakamorienė, ESF projekto „Skaitmeninio ugdymo turinio kūrimas ir diegimas“ veiklos „Skaitmeninių mokymo išteklių atnaujinimas” metodininkė, pristatė atnaujintą skaitmeninę mokymo priemonę „Geografija 9-10 klasei“.

Vilniaus Užupio gimnazijos istorijos mokytojas metodininkas, ESF projekto „Skaitmeninio ugdymo turinio kūrimas ir diegimas“ veiklos „Skaitmeninių mokymo išteklių atnaujinimas” metodininkas Robertas Ramanauskas atskleidė skaitmeninės mokymo priemonės „Istorija 9-10 klasei“ galimybes net tik mokyti, bet ir mokytis istorijos.

Nacionalinės švietimo agentūros Mokymo priemonių sklaidos skyriaus metodininkė Virginija Navickienė apžvelgė skaitmeninių mokymosi svetainių lietuvių kalbai mokyti 5–6 ir 7–8 klasėms atnaujinimo rezultatus. Šios priemonės komiksų kūrimo užduotys kaip įrankis gali būti naudojamos ne tik lietuvių, bet ir kitų dalykų pamokose.

Visos pristatytos priemonės yra nemokamos ir laisvai prieinamos, todėl kviečiame jomis naudotis.