hero

Vadovėlių duomenų bazė

Harmonize 3 (A2+/B1)

Paul A Davies
Pristatome vadovėlį Harmonize 3 (Oxford University Press). Harmonize 3 orientuotas į kalbos mokėjimo lygį A2+/B1 ir siekia integruotai ugdyti visus programoje numatytus kalbinius gebėjimus (VI mokymo metai). Vadovėlyje apimta visa atnaujinta BP numatyta tematika, komunikacinės intencijos ir kiti turinio dalykai.
Išplėsti Suskleisti

Harmonize 3 vadovėlyje pateiktos užduotys skatina mokinius ugdyti globalaus piliečio ir mokėjimo mokytis įgūdžius. Mokiniai yra mokomi, kaip sėkmingai dirbti komandoje, spręsti iškilusias problemas.  Mediacijai skirtos užduotys skatina moksleivius ugdyti įgūdžius, kaip mokėjimą apibendrinti, interpretuoti, paaiškinti. “Life Skills” veikla skatina mokinius mąstyti analitiškai, pagrįsti savo atsakymus, išreikšti nuomonę argumentuojant, pritaikyti įgytas žinias gyvenimiškose situacijose.  Vadovėlyje gausu tarpdalykinio ugdymo užduočių. Skaitydami ir klausydami tekstus anglų kalba bei atlikdami projektus mokiniai gali sužinoti apie meno, geografijos, gamtos mokslų, technologijų ir pan. dalykus.  Harmonize 3 pateikia daug video medžiagos: dukumentika, youtube stiliaus video, 360 video, kurie skatina mokinių domėjimąsi, kritinį mąstymą bei motyvaciją. Rubrika Skill Up atkreipia mokinių dėmesį į mokymosi būdų įvairovę ir pateikia konkrečių patarimų, kaip atlikti tam tikras supratimo (klausymo ar skaitymo) užduotis, kokią strategiją taikyti klausant, skaitant ar rašant skirtingo tipo / žanro tekstus. Vadovėlio medžiaga, užduotys ir rekomenduojami darbo būdai padeda mokiniams plėtoti ne tik anglų kalbos kompetenciją, bet ir mokymosi mokytis, komunikavimo, pažinimo, pilietinę, iniciatyvumo, verslumo, skaitmeninę, kultūrinę, socialinę emocinę kompetencijas. Vadovėlis parengtas atsižvelgiant į šiuolaikinę mokymo/si aplinką, kai derinamos spausdintos ir skaitmeninės mokymo/si priemonės. Skaitmeninis turinys, mokymosi ir įsivertinimo medžiaga  leidžia padidinti mokinių savarankiškumą ir sumažinti mokytojo darbo sąnaudas. Vadovėlis yra šiuolaikiškas, patrauklus paaugliams ir patogus mokytojams.  

Vadovėlio komplekto dalys:

●    Mokinio knyga su internetine prieiga (Online Practice)

●    Pratybų knyga

●    Elektroninė pratybų knyga (e-workbook)

●    Elektroninis vadovėlis (e-book)

●    Mokytojo knyga ir prieiga prie elektroninio vadovėlio ir pratybų, mokytojo išteklių

●    Interaktyvios lentos medžiaga CPT

●Testų bankas

Atsiliepimai

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę vartotojai. Norėdami prisijungti, paspauskite .

Netinkami, pažeidžiantys įstatymus skaitytojų atsiliepimai bus šalinami. Už atsiliepimus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę asmenys.

Papildoma informacija

Ugdymo programos pavadinimas:
Pagrindinio ugdymo programa
Dalykų grupės pavadinimas:
Kalbinis ugdymas
Dalyko mokymosi turinio sritis:
Kalbiniai komunikaciniai gebėjimai
Vadovėlio dalis:
1
Vadovėlio dalių skaičius:
1
Vadovėlio serija:
Harmonize
Vertintojai:
Skaistė Sadauninkaitė, Jurgita Vencienė, Lijana Pabalienė
Tinkamumas specialiųjų ugdymosi poreikių turinčių mokinių ugdymui:
Ne
Klasės:
7 klasė
Kalba:
anglų
Puslapių skaičius:
128
Pirmojo leidimo metai:
2023
Leidimas:
Vadovėlio pirmasis leidimas
ISBN:
9780194082686
Skaitmeninis:
Ne
Teikėjas:
Oxford University Press/Atstovas UAB „Humanitas“
Teikėjo adresas:
Butrimonių g.9, LT-50220 Kaunas
Teikėjo telefonas:
8 37 220 333
Teikėjo svetainė:
Teikėjo el. paštas:
Vadovėlio turinio kokybę patvirtinanti deklaracija ir vertinimas: