hero

Vadovėlių duomenų bazė

Beste Freunde Plus A2.2

Manuela Georgiakaki, Monika Bovermann, Elisabeth Graf–Riemann, Christiane Seuthe
Vokiečių kalbos vadovėlio Beste Freunde Plus A2.2 komplektas yra skirtas moksleiviams, turintiems A.2.1 lygio vokiečių kalbos žinių.  Jis yra orientuotas į A.2 kalbos mokėjimo lygį pagal Bendruosius Europos kalbų mokymosi, mokymo ir vertinimo metmenis.
Išplėsti Suskleisti

Vadovėlio koncepcija remiasi naujausiais neurodidaktikos tyrimų rezultatais  ir ypač tinka dirbti pagal IDUK (integruoto dalyko ir užsienio kalbos mokymo) metodiką. Vadovėlio komplekto medžiaga tinkama ugdyti mokinių bendrąsias kompetencijas bei A2 lygio vokiečių kalbos komunikacines kompetencijas; medžiaga atitinka pagrindinio ugdymo bendrąsias programas, jo turinys ir tematika atitinka moksleivių amžių ir interesų sferą, papildyta aktualiomis temomis, atitinkančiomis atnaujintas bendrojo ugdymo programas. Kalbinės komunikacinės kompetencijos ugdomos nuosekliai, laipsniška progresija. Su šiuo vadovėliu galima dirbti tiek kontaktiniu, tiek ir nuotoliniu ar hibridiniu mokymosi būdu.

Komplektą sudaro vadovėlis ir pratybų knyga su individualios prieigos prie skaitmeninės versijos kodu. Vadovėlį sudaro trys moduliai, kiekvieną modulį – 3 skyriai. Kiekvienas modulis pristato jau pažįstamus iš ankstesnio lygio vadovėlio po vieną jaunuolį ar jaunuolę kasdieninėse situacijose. Kiekvieno modulio pabaigoje yra krašto pažinimo ir projektinės veiklos darbalapiai, užduotys video filmams, gramatikos ir žodyno apžvalginiai puslapiai bei kartojimo užduotys. Skaitmeninėje versijoje yra papildomi pratimai gramatikos, žodyno, kalbos priemonių įtvirtinimui, užduotys integruotam vokiečių kalbos ir dalyko mokymui, garso įrašai, žaismingi aiškinamieji gramatikos video klipai  ir atnaujinti video filmai kiekvienam skyriui. Prieigos prie skaitmeninio turinio asmeninis kodas nurodytas vadovėlio viršelio vidinėje pusėje. Mokiniai gali naudotis ir mobiliąja programėle Hueber interaktiv, kurios pagalba gali savarankiškai klausytis garso įrašų ir žiūrėti video klipus, atlikti pratimus. Skaitmeninė versija įgalina naudotis pamokose interaktyviosios lentos Whiteboard funkcijomis.

Vadovėlyje yra nuosekliai vystomi gebėjimai: skaitymas, klausymas, rašymas ir kalbėjimas. Darbo metodika yra įvairi, pagrįsta komunikaciniu kalbos mokymosi stiliumi.

Kitos komplekto dalys:

Pratybų knyga su integruotu skaitmeniniu turiniu, atskiras skaitmeninis paketas su  garso įrašais, video filmais prie vadovėlio ir pratybų knygos.

Knyga mokytojui, interneto puslapis su gausia papildoma medžiaga www.hueber.de/beste-freunde-plus, papildomas skaitmeninis metodinis-didaktinis paketas prie interaktyvios versijos.

Papildomai galima įsigyti Testtrainer A2 su testais kiekvienam skyriui, Mein Grammatikheft A2.2

Atsiliepimai

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę vartotojai. Norėdami prisijungti, paspauskite .

Netinkami, pažeidžiantys įstatymus skaitytojų atsiliepimai bus šalinami. Už atsiliepimus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę asmenys.

Papildoma informacija

Ugdymo programos pavadinimas:
Pagrindinio ugdymo programa
Vidurinio ugdymo programa
Dalykų grupės pavadinimas:
Kalbinis ugdymas
Vadovėlio dalis:
1
Vadovėlio dalių skaičius:
1
Vadovėlio serija:
Beste Freunde plus
Vertintojai:
Alma Prakaitytė
Tinkamumas specialiųjų ugdymosi poreikių turinčių mokinių ugdymui:
Ne
Klasės:
5 klasė
6 klasė
7 klasė
8 klasė
9 (I gimnazijos) klasė
10 (II gimnazijos) klasė
Kalba:
vokiečių
Puslapių skaičius:
72
Pirmojo leidimo metai:
2023
Leidimas:
Vadovėlio pirmasis leidimas
ISBN:
978-3-19-611052-4
Skaitmeninis:
Ne
Teikėjas:
Hueber Verlag/ atstovas Lietuvoje UAB "Rotas"
Teikėjo adresas:
Kalvarijų g. 8-10A, LT-09309, Vilnius
Teikėjo telefonas:
+37052615100
Teikėjo svetainė:
Teikėjo el. paštas:
Vadovėlio turinio kokybę patvirtinanti deklaracija ir vertinimas: