hero

Vadovėlių duomenų bazė

Beehive Starter

Setsuko Toyama
BEEHIVE  Starter vadovėlis  –  anglų kalbos vadovėlis BEEHIVE  skirtas naudoti pradinėse klasėse mokant anglų kalbos kalbos kaip pirmos užsienio kalbos: 1-2 klasė (I mokymo metai).
Išplėsti Suskleisti
  • Vadovėlis BEEHIVE yra pagrįstas Oxford anglų kalbos mokymosi sistema (OxELF) ir susijusi su CYLET (Cambridge Young Learners English Tests), leidžia moksleiviams sėkmingai sukurti tvirtus anglų kalbos pagrindus.
  • Vadovėlis BEEHIVE yra parengtas atsižvelgiant į šiuolaikinę mokymo/si aplinką, kai derinamos spausdintos ir skaitmeninės mokymo/si priemonės. Vadovėlis įtraukia mokinius į mokymosi procesą, skatina mokinius pažinti pasaulį, tarptautinę kultūrą ir tapti pasaulio piliečiais. „Team UP“ užduotys ir projektai padeda mokiniams tobulinti bendravimo ir bendradarbiavimo įgūdžius. „Mąstyk, jausk ir auk“ veikla skatina mokinių socialinį ir emocinį sąmoningumą bei gerovę. Vadovėlis daug dėmesio skiria tarpkultūrinei kompetencijai ir pilietiškumo įgūdžių  ugdymui. Vadovėlyje pateikiamų skaitymo ir klausymo tekstų bei užduočių tematika yra įdomi, aktuali, skatina mokinius kritiškai mąstyti, analizuoti, vertinti, samprotauti. BEEHIVE vadovėlyje didelis dėmesys skiriamas CLIL ir dalykų integracijai.
  • Vadovėlį patogu naudoti planuojant ugdymo procesą ir pamokų skaičių. Vienas puslapis apytiksliai orientuotas į vieną pamoką.  Aiškūs pamokos tikslai, bei išsamūs patarimai mokytojo knygoje užtikrina sklandų mokymosi procesą ir palengvina darbą mokytojui. Skaitmeninis turinys, mokymosi ir įsivertinimo medžiaga  leidžia padidinti mokinių savarankiškumą ir sumažinti mokytojo darbo sąnaudas.
  • Vadovėlyje pateikiamų skaitymo ir klausymo tekstų bei užduočių tematika yra įdomi, aktuali, skatina mokinius kritiškai mąstyti, analizuoti, vertinti, samprotauti.
  • BEEHIVE vadovėlis yra su Online Practice, tai papildomos interaktyvios užduotys Oxford Hub platformoje, kurios leidžia mokiniams pakartoti, įtvirtinti išeitą medžiagą, stebėti savo progresą.

 

Atsiliepimai

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę vartotojai. Norėdami prisijungti, paspauskite .

Netinkami, pažeidžiantys įstatymus skaitytojų atsiliepimai bus šalinami. Už atsiliepimus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę asmenys.

Papildoma informacija

Ugdymo programos pavadinimas:
Pradinio ugdymo programa
Dalykų grupės pavadinimas:
Kalbinis ugdymas
Vadovėlio dalis:
1
Vadovėlio dalių skaičius:
1
Vadovėlio serija:
BEEHIVE
Vertintojai:
Miglė Ogorodnikovienė
Tinkamumas specialiųjų ugdymosi poreikių turinčių mokinių ugdymui:
Ne
Klasės:
1 klasė
2 klasė
Kalba:
anglų
Puslapių skaičius:
95
Pirmojo leidimo metai:
2023
Leidimas:
Vadovėlio pirmasis leidimas
ISBN:
9780194845489
Skaitmeninis:
Ne
Teikėjas:
Oxford University Press/Atstovas UAB „Humanitas“
Teikėjo adresas:
Butrimonių g.9, LT-50220 Kaunas
Teikėjo telefonas:
8 37 220 333
Teikėjo svetainė:
Teikėjo el. paštas:
Vadovėlio turinio kokybę patvirtinanti deklaracija ir vertinimas: