hero

Anglų kalbos vadovėliai Beehive Starter ir Beehive 4

Anglų kalbos vadovėliai Beehive Starter ir Beehive 4

2024-01-26
Nacionalinė švietimo agentūra

Švietimo portalo vadovėlių duomenų bazėje patalpinta informacija apie užsienio valstybėje parengtus ir išleistus vadovėlius:

  • „BEEHIVE  Starter –  anglų kalbos vadovėlis, skirtas naudoti pradinėse klasėse (1-2 klasės) mokant kalbos kaip pirmos užsienio kalbos (I mokymo metai);
  • BEEHIVE 4 –  anglų kalbos vadovėlis skirtas naudoti pradinėse klasėse (3-4 klasės) mokant kalbos kaip pirmos užsienio kalbos (II-III mokymo metai).

Vadovėliai BEEHIVE yra pagrįstas Oxford anglų kalbos mokymosi sistema (OxELF) ir susijusi su CYLET (Cambridge Young Learners English Tests), leidžia moksleiviams sėkmingai sukurti tvirtus anglų kalbos pagrindus. Vadovėliai įtraukia mokinius į mokymosi procesą, skatina mokinius pažinti pasaulį, tarptautinę kultūrą ir tapti pasaulio piliečiais. 

Vadovėliai daug dėmesio skiria tarpkultūrinei kompetencijai ir pilietiškumo įgūdžių  ugdymui. Pateikiamų skaitymo ir klausymo tekstų bei užduočių tematika yra įdomi, aktuali, skatina mokinius kritiškai mąstyti, analizuoti, vertinti, samprotauti.